Activitats 18-22 de Maig -"Els petits grans artistes"
Aquesta setmana us volem proposar, de manera conjunta per a tots els nivells, unes activitats on els vostres petits es convertiran en grans artistes. Descobriran el món de l’art, per mitjà de diferents artistes, concretament Miró, Picasso, Kandinsky i Pollock, i així, deixar volar la seva imaginació, treballant els colors, la pintura i les obres d’aquests artistes, combinant les arts plàstiques i els diferents materials.

Recordeu, cada activitat proposada es pot adaptar a les característiques de cada infant i als recursos i/o materials dels que disposeu.

També us seguim animant, si voleu, a enviar les fotos dels vostres fills/es a la nostra adreça d’e-mail ( petitclaretblog@gmail.com ). Desitgem molt veure’ls i poder compartir-les amb la resta de les famílies.


L'ARTISTA


  • Manualitats

Escultures de Miró amb material reciclat. Amb un rotlle de paper de cuina, un rotlle de w.c., un mica de plastilina, podem fer una escultura súper divertida!! podem enganxar trossos de  material de colors (aironfix de colors, cartolina ...) o pintures ( de dits, retoladors, temperes, aquarel.les...), adhesius...

       


Modelar  un sol, una estrella, i una lluna, amb pasta de sal o fang. Un cop estigui sec, els nens ja poden gaudir pintant. Pintar amb pintura de dits amb ( les mans, esponges, pinzell….)

Per fer fang casolà:

·         1 tassa de maizena.

·         2 tasses de bicarbonat de sodi.

·         1 (1/4 part) tassa d’aigua.

Combinar tots els ingredients en una olla. Posar a mig foc fins que es faci una pasta semblant al puré de patates. Passar-lo a un altre recipient i deixar-ho refredar:

                     

 

Dibuixar un sol, una estrella, una lluna i una ratlla, amb cartolina, paper, cartó…. I pintar amb els colors que feia servir Miró ( vermell, blau, groc i verd), amb ceres, pintura de dits, aquarel.les….i quedarà un mòbil súper xulo:

                                   


  • Experimentació

Amb plastilina de colors o elements quotidians, crearem les nostres escultures: