Racó psicopedagògic

LA PARLA...


Aprofitant un dubte que ens ha enviat una mare de P1 a l'e-mail de l'escola, us deixem una sèrie d'articles molt interessants sobre la parla al primer cicle d'educació infantil. 

Encara que es donin recomanacions i indicacions per a cada edat, cal recordar que cada nen i nena té el seu ritme de desenvolupament, i encara que no parlin o no ho expressin, el seu vocabulari és molt ampli! Una vegada que comencin, ja no callaran! 

Ens agradaria molt que ens féssiu arribar les vostres impressions o dubtes al correu electrònic o bé deixant un comentari en aquesta mateixa entrada del bloc, per a que tothom pugui veure-ho.LES EMOCIONS...


Hola famílies!! En aquesta entrada us volem proposar unes eines per treballar les emocions davant el confinament. És molt complicat per aquestes edats el fet d'entendre el que està passant, per això és important treballar les emocions.
  • Contes
Acceder a "Cuento emociones 15 días en casa"


English version


  • Cançons
ARTICLES SAMC...

REINVENTAR-SE        REFLEXIONAR    
EMOCIONS      ÀNIMS 
 PACIÈNCIA   SALUT     CANVI DE MIRADA              OPORTUNITATEl Departament Psicopedagògic del centre vol vetllar pel benestar  emocional de tots i totes.Trobareu articles i recursos interessants a la pàgina web següent: 
CONTROL D'ESFÍNTERS...Amb l'arribada del bon temps, tot i aquest confinament, moltes famílies volíeu començar a treure el bolquer als vostres nens/es durant aquesta setmana o més endavant, és per això que hem pensat donar-vos una sèrie de pautes perquè ho pugueu fer a casa.


És un pas important, cal tenir en compte que no hi ha pressa, que s'ha de fer quan realment l'infant estigui preparat, teniu temps...qualsevol dubte estem a la vostra disposició a través de l'e-mail del blog (petitclaretblog@gmail.com).Molts ànims a tots aquells que comenceu a fer el control d'esfínters!


Podeu accedir al document clicant aquí
DAVANT EL CONFINAMENT A CASA...

Amb motiu de la situació actual, creiem que aquest article pot ser molt interessant per comprendre i actuar davant els diferents comportaments i emocions que puguin mostrar els nostres nens/es de 0 a 3 anys d'edat:


I un altre amb diferents idees i activitats per passar millor la quarantena, així com el paper de l'adult:
REINVENTAR-SE        REFLEXIONAR     EMOCIONS      ÀNIMS 
PACIÈNCIA   SALUT     CANVI DE MIRADA         OPORTUNITAT

petit claret


El Departament Psicopedagògic vol vetllar pel benestar  emocional de tots i totes.

Comentaris